Tomas von Walden

Tomas-bild-006Tomas är en av grundarna till Kropps Harmoni Utbildningscenter.
Utbildad som komplementärmedicinare i olika tekniker och metoder och har arbetat som terapeut i egen klinik sedan 1993. Arbetat med personlig utveckling och utbildningar sedan 1978. Varit verksam i olika arbetsledande positioner och branscher.

Lärare på Kropps Harmoni Utbildningscenter sedan 1997 och har utbildat i Tui Na, Kinesisk Medicinsk filosofi och teori samt Traditionell Kinesisk Medicin (TCM) i Sverige och internationellt sedan 2001.
Jag har en 5 årig utbildning i TCM till Certifierad Tui Na Terapeut och Liang Gong (Qi Gong) instruktör från Chinese Medical Centre i London och Wangjing Hospital i Beijing. Lärare har varit kinesiska läkare och professorer i Kinesisk Medicin och Traditionell Kinesisk Medicin (TCM).

Under många år har jag levt med, drömt om, arbetat med, läst om, pratat om, utbildat i den Kinesiska Medicinen med den Taoistiska filosofin som fundament. Både i Sverige och internationellt. Inget annat har varit viktigare att studera för mig, därför är det även angeläget för mig att föra traditionen och kunskapen om detta vidare. Det jag hoppas med mina kurser är att jag kan inspirera dig som deltagare att få upplevelser och insikter som kan göra att du själv kan skapa dig ett framgångsrikt liv fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Dessa är de fyra grundpelarna i den Taoistiska livsfilosofin och som format kinesisk filosofi, musik, konst, litteratur, medicin, livsstil etc.

Jag skriver även böcker om Kinesisk Medicin. Dessa böcker handlar i första hand om den filosofiska och teoretiska bakgrunden till den Kinesiska Medicinens uppkomst här kan du ta del av de böcker som är publicerade:

Du kan kontakta Tomas von Walden på telefon: 070-2366846